Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informa- ció i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: Tres Tombs Solucions, S.L.
NIF: B-65912982
Adreça: Carrer Tres Tombs 28, 08304 de Mataró Telèfon: +34 601 175 787
Correu electrònic: info@sweetannie.es

Finalitat de la pàgina web


Aquesta pàgina web té com a finalitat oferir els serveis de rebosteria de TRES TOMBS SOLUCIONS, S.L.:

Serveis de rebosteria per a casaments, esdeveniments, celebracions i actes corporatius.
Cursos d’iniciació a la rebosteria, cursos per a l’elaboració de flors i cursos d’especialització per a casaments.
El preu d’aquests serveis es pot sol·licitar enviant un correu electrònic a info@sweetannie.es

Aquest Avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: info@sweetannie.es

Legislació


Amb caràcter general les relacions entre TRES TOMBS SOLUCIONS, S.L. i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris


L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa l’inici d’una relación comercial amb TRES TOMBS SOLUCIONS, S.L. o qualsevol de les delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial


Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de TRES TOMBS SOLUCIONS, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, llevat del consentiment per escrit de TRES TOMBS SOLUCIONS, S.L.

Contingut de la web i enllaços (links)


TRES TOMBS SOLUCIONS, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació contin- guda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

TRES TOMBS SOLUCIONS, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgi- nes web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de TRES TOMBS SOLUCIONS, S.L. .La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de TRES TOMBS SOLUCIONS, S.L., té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram