Tot el que puguis imaginar…
La rebosteria creativa no té límits quant a la creativitat i es pot innovar tant com es vulgui, ja que hi ha una gran diversitat quant a les presentacions dels pastissos. Ja no només és important el sabor, sinó que l’estètica dels dolços tenen molta importància.
Som creatius!
![](https://sweetannie.es/wp-content/uploads/2021/11/sweetannie_pasteleriaclasica-cakepops@3x-1-1024x853.png)
![](https://sweetannie.es/wp-content/uploads/2021/11/sweetannie_pasteleriaclasica-b-1024x853.jpg)
![](https://sweetannie.es/wp-content/uploads/sweet_annie-pasteleria-trad-y-creativa@2x.png)
Cursos
![](https://sweetannie.es/wp-content/uploads/2021/11/sweetannie_talleresfamiliares-7-@3x-100-852x1024.jpg)
Cursos personalitzats individuals o grupals
![](https://sweetannie.es/wp-content/uploads/2021/11/sweetannie_pasteleriaclasica-cocasanjuan@3x-1-1024x852.png)
Pastisseria tradicional (bescuits i masses fermentades)
![](https://sweetannie.es/wp-content/uploads/2021/11/sweetannie_pasteleriaclasica-pastelcremaynata@3x-1024x852.png)
Pastisseria tradicional (masses, farcits i postres)
![](https://sweetannie.es/wp-content/uploads/2022/01/sweet_annie-pastel@2x.png)
Pastisseria creativa (pastissos de fondant i modelats senzills)