Política de privacitat

D’acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, us informem que tractarem les vostres dades personals amb la finalitat d’informar-vos sobre els productes o serveis publicats a la nostra web.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no es sol·licita la supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de la darrera confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment.

Així mateix, us informem de la possibilitat d’exercir els drets següents sobre les vostres dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat ia retirar el consentiment prestat, per això podreu enviar un email a: info@sweetannie.es

A més, l ́interessat pot dirigir-se a l ́Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació adicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable: TRES TOMBS SOLUCIONES, S.L. , B-65912982, Carrer Tres Tombs 28, 08304 de Mataró – BARCELONA, +34 601175787

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram