Comunions, un dia especial per a ells

La primera comunió fou registrada l’any 1.215. Al principi, només celebraven aquest sagrament les famílies nobles però, de mica en mica, tota la gent catòlica va començar a celebrar-la.

Avui dia es manté aquest sagrament de tradició catòlica, que té com a requisits indispensables el baptisme i la penitència de confessió. Inicialment, tots els nens i les nenes anaven vestits de blanc, color que simbolitzen la puresa i la innocència. Amb el temps, s’han anat agregant diferents accessoris, fins a convertir la primera comunió en una veritable festa.

Com moltes celebracions importants, la comunió també té el seu pastís. I com es tria el pastís de comunió? Els pastissos de comunió també tenen el seu protagonisme. Solen estar fets a mida per als nens i nenes, ja sigui amb una temàtica més tradicional, religiosa o bé amb una decoració més personalitzada al gust dels protagonistes de l’esdeveniment.

En Sweet Annie no sols us oferim un pastís personalitzat, sinó el complement perfecte per a aquest dia de somni com les taules dolces. Tot un plaer per als més petits i no tan petits. Galetes decorades, cupcakes de comunió, bombons… Sí, us oferim tot un ritual ben dolç per un dia molt dolç.

Us ve de gust provar tota aquesta dolçor?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram