Propietats de la xocolata

Tens calor?

A Sweet Annie, ho sabem per això t’aconsellarem un dolç que no s’ha d’evitar a l’estiu. És més, et farem una pregunta molt boja:

Per què és bona la xocolata a l’estiu?

La xocolata aporta moltíssims beneficis per a lorganisme. Consumir-lo a l’estiu té, a més, molts avantatges interessants per no renunciar-hi.

És beneficiós per a la salut.

La xocolata (negra i el més pura possible) conté antioxidants i minerals, i nombrosos components que ens ajuden a mantenir-nos sans i actius, com els flavonoides, els prolifenols o les catequises. Es diu que un consum moderat de xocolata aporta els beneficis següents:

• Retard de l’envelliment cel·lular.

• Disminució de malalties cardiovasculars.

• Reducció dels nivells de colesterol.

• Baixada de la pressió sanguínia alta.

• Control dels nivells d’insulina a la sang.

• Protecció davant de vessaments o apoplexies.

Et fà més feliç

La xocolata conté compostos que estimulen la segregació de serotonina, un neurotransmissor que ens fa sentir més feliços i optimistes. Res millor que estar de bon humor a l’estiu! A més, conté feniletilamina, que activa els receptors cerebrals que generen plaer.

Lluiràs una pell més suau

El cacau present a la xocolata, en ser ric en antioxidants, et permetrà lluir una pell més suau i llustrosa. La sentiràs menys seca i estarà més ben preparada per rebre els raigs de sol.

La memòria i els nivells d’energia a punt

A l’estiu no només relaxem el nostre cos, sinó també la nostra ment. Si vols protegir la teva memòria o mantenir el sistema nerviós central a to, res millor que prendre una mica de xocolata. La teobromina que conté és un alcaloide que té els mateixos efectes que la cafeïna, sense ésser perjudicial per a l’organisme.

Et permetrà fer esport

Moltes persones aprofiten l´estiu per fer esport al´aire lliure. Consumir xocolata pot ser beneficiós per a totes, ja que contribueix a enfortir la musculatura en ser un producte ric en magnesi. Com que, a més, és un aliment energètic, tindreu l’aportació ideal per fer front a qualsevol activitat física que requereixi un extra d’esforç.

És clar que es tracta de consumir poca quantitat diària de xocolata (negre amb alt contingut en cacau). No us aneu a venir a dalt i menjar mitja tauleta…

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram