Ja tens Coca de Sant Joan?

Tic-tac, tic-tac. Comença el compte enrere per celebrar la nit més curta el solstici d’estiu. Per a la seva celebració, plena d’aigua, foc, música i alegria, no hi pot faltar la nostra tradicional i famosa Coca de Sant Joan.

Tots els aparadors de les pastisseries se n’omplen amb infinitat de gustos i variacions amb fruites confitades, crema, pinyons. Farcides de nata, xocolata, massapà, cabell d’àngel o de llardons, etc. Delicioses!

A Sweet Annie portem anys adaptant les nostres coques de Sant Joan al gust dels nostres clients. Sense ou, sense lactosa, sense gluten (pasta de full), amb diversos farcits o sense, etc. També enfornem coques mixtes en una sola peça o la nostra coca especial de la casa, la nostra “Cherry Tree”, és una coca en forma d’arbre, farcida de cremós d’ametlla i cireres, les fulles de la qual són de meló confitat i Streusel (migues cruixents), i la cirereta del pastís unes cireres i un subtil glacejat de llimona.

A Sweet Annie, posem tot el nostre obrador a servei dels nostres clients perquè gaudeixin d’aquella nit amb tot el sabor.

Ja podeu fer els vostres encàrrecs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram