Ja tens Coca de Sant Joan?

Tic-tac, tic-tac. Comença el compte enrere per celebrar la nit més curta el solstici d’estiu. Per a la seva celebració, plena d’aigua, foc, música i alegria, no hi pot faltar la nostra tradicional i famosa Coca de Sant Joan.

Tots els aparadors de les pastisseries se n’omplen amb infinitat de gustos i variacions amb fruites confitades, crema, pinyons. Farcides de nata, xocolata, massapà, cabell d’àngel o de llardons, etc. Delicioses!

A Sweet Annie portem anys adaptant les nostres coques de Sant Joan al gust dels nostres clients. Sense ou, sense lactosa, sense gluten (pasta de full), amb diversos farcits o sense, etc. També enfornem coques mixtes en una sola peça o la nostra coca especial de la casa, la nostra “Cherry Tree”, és una coca en forma d’arbre, farcida de cremós d’ametlla i cireres, les fulles de la qual són de meló confitat i Streusel (migues cruixents), i la cirereta del pastís unes cireres i un subtil glacejat de llimona.

A Sweet Annie, posem tot el nostre obrador a servei dels nostres clients perquè gaudeixin d’aquella nit amb tot el sabor.

Ja podeu fer els vostres encàrrecs!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram