El gelat no és només per a l’estiu

Avui sabem que ni les bicicletes només són per a l’estiu, ni el gelat tampoc.

Sabem que és un gran aliment. Però en general ho associem amb una ingesta massiva de calories, quan la veritat és que, si ho prenem amb moderació és un bon aliat per cuidar la salut i el nostre organisme.

Des de Sweet Annie en aquest calorós estiu us expliquem quins són aquests beneficis i desmuntem falsos prejudicis que hi ha sobre el gelat recomanant-vos un pastís de gelat. Una combinació exitosa.

El gelat contribueix a la hidratació.

Redueix molèsties de malalties com l’amigdalitis.

Hi ha una versió “light” per a les persones amb diabetis, i fins i tot sense gluten o sense lactosa per a persones amb diferents intoleràncies i poden ser consumits sense problema.

Aporten una gran quantitat de calci (fins a un 15% del calci diari que el cos necessita).

Una font de proteïna. També les proteïnes fan tasques de defensa i de regulació de les funcions metabòliques.

Els gelats elaborats de forma artesanal contenen només un 6% de greix en la composició.

Així que si us ve de gust una bona forma de refrescar-vos no dubteu a encarregar el vostre pastís gelat.

Us ve de gust provar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram