Natilles d’orxata

Sorprenentment delicioses.

Des de Sweet Annie us convidem a tastar aquestes espectaculars postres amb les quals podreu sorprendre els vostres convidats.

Si voleu una opció més saludable, prescindiu del sucre, ja que l’orxata té una agradable dolçor per si sola. En cas que ho vulgueu endolcir una mica més, podeu optar per l’edulcorant que més us agradi (sucre, panella, sucre de coco, xilitol, eritritol, etc).

La textura final no serà tan cremosa com la d’unes crema convencionals, ja que l’orxata no té la part greixosa que conté la llet sencera, però segur que us agradarà.

Us compartim els ingredients per a 6 persones:

  • Orxata 1 l
  • Canyella en branca 1
  • Pell de llimona 1
  • Rovell d’ou 7
  • Maizena 30 g
  • Canyella mòlta al gust

Calentar horchata, canela y limón, llevar a ebullición y dejar reposar 5 a 10 minutos.

Mezclar yemas con maizena, blanquear y mezclar con la horchata infusionada. Mezclar bien y volver a llevar a ebullición sin dejar de remover. Cuando espese se vuelca la mezcla en los boles reservados para las natillas. Reservar en nevera. Antes de comer, espolvorear con canela molida al gusto y acabar de decorar con la galleta que más os guste.

¿Os apetece probar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram