Si hi ha un pastís universal, aquest és el de formatge.
El seu origen se situa a l’Antiga Grècia, concretament a l’Illa de Samos, davant de la costa de Turquia.
Va ser als Estats Units on se li va afegir un ingredient fonamental a la recepta actual: el formatge crema. Des de llavors, la “cheesecake” novaiorquesa és una de les més conegudes a nivell internacional.
Avui dia pràcticament tots els països del món tenen la seva pròpia versió i està considerada unes postres d’èxit garantides en qualsevol celebració.
Des de Sweet Annie et convidem a provar la nostra pròpia versió… o versions, perquè la veritat és que en fem unes quantes:
- Amb base de galeta i formatge crema, acabat amb una rica melmelada a triar entre gerds, maduixa o fruites del bosc (d’elaboració pròpia).
- Amb base de galeta i formatge batut Quark (amb panses o sense).
- Amb base de galeta i formatge batut Quark i un toc cítric (ideal per a l’estiu)
- També hi ha les que no porten base de galeta, però no per això estan menys bones.
Us ve de gust provar?