Sabies que el pastís de formatge té més de 4.000 anys?

Si hi ha un pastís universal, aquest és el de formatge.

El seu origen se situa a l’Antiga Grècia, concretament a l’Illa de Samos, davant de la costa de Turquia.

Va ser als Estats Units on se li va afegir un ingredient fonamental a la recepta actual: el formatge crema. Des de llavors, la “cheesecake” novaiorquesa és una de les més conegudes a nivell internacional.

Avui dia pràcticament tots els països del món tenen la seva pròpia versió i està considerada unes postres d’èxit garantides en qualsevol celebració.

Des de Sweet Annie et convidem a provar la nostra pròpia versió… o versions, perquè la veritat és que en fem unes quantes:

  • Amb base de galeta i formatge crema, acabat amb una rica melmelada a triar entre gerds, maduixa o fruites del bosc (d’elaboració pròpia).
  • Amb base de galeta i formatge batut Quark (amb panses o sense).
  • Amb base de galeta i formatge batut Quark i un toc cítric (ideal per a l’estiu)
  • També hi ha les que no porten base de galeta, però no per això estan menys bones.

Us ve de gust provar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram