Macarons, unes postres tan senzilles com saboroses

Quan parlem dels macarons, parlem d’unes postres que criden de seguida l´antenció per la seva varietat de color i delicadesa.
Els macarons actuals són pastissets fets amb dues galetes i una crema o ganache entre totes dues.

A l’anterior post us parlàvem de les propietats de la xufa, i en aquest us comentem l’original versió que hem creat a Sweet Annie de macarons amb farina de xufa. Us sorprendrà el seu increïble sabor, textura esponjosa, etc.

A Sweet Annie garantim la millor matèria primera, i per això treballem amb Xufes Bou que fusionen la tradició i la innovació, ja que any rere any creen les seues receptes que elaboren de forma artesanal posant en valor la seua matèria primera estrella, la Xufa de València ecològica.

Mai abans uns ingredients tan senzills havien donat lloc a una cosa tan saborosa, aptes per a persones amb al·lèrgies als fruits secs i també amb intolerància al gluten.

Us ve de gust provar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram