Tanta de poma, una aliada per a l’operació bikini

Sorpresa, sorpresa!

Com segur que ja sabeu, el pastís de poma és possiblement el dolç amb més variacions que hi ha hagut i per haver-hi. Des del pa de pessic sucós amb trossos de poma, passant per la versió americana “Apple Pie”, viatjant a França amb el seu Tatin fins arribar a autèntiques delícies de l’alta pastisseria utilitzant aquesta fruita tan versàtil.

A Sweet Annie anomenem la nostra versió pa de pessic afectuosament “Tarta Salvador”, en honor al pare d’Anna (ànima mater de Sweet Annie). Es tracta d’un sucós pa de pessic amb molta poma i Streusel (migues cruixents), en l’acabat final de les quals no pot faltar un toc de canyella i un glacejat de llimona.

Però… A què no sabíeu això del pastís de poma?

La poma en compota, mantenint la seva pell a la recepta, aporta una bona quantitat de fibra insoluble a l’organisme afavorint la flora intestinal, segons afirma un estudi recent realitzat per Nutrition Science Solutions (Estats Units).

L’activitat antioxidant de la poma es deu principalment al seu contingut en fenols i flavonoides. Diversos estudis epidemiològics han mostrat que el consum de pomes pot prevenir l’infart agut de miocardi i la malaltia del cervell vascular i certs tipus de càncer.

Contant que 100g de pastís de poma sense sucre aporta entre 200 i 265kcal, es converteix en una aliada perfecta per gaudir i menjar sa.

Us ve de gust provar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram