Amb Fondant o sense?

Cada dia a Sweetannie és una pregunta constant abans de l’elaboració dels nostres pastissos personalitzats, adaptant-los als gustos dels nostres clients.

També aquesta pregunta és necessària per veure de quina manera es pot sorprendre l’homenatjat.

El fondant és el producte la base del qual és el sucre polvoritzada que barrejada amb altres ingredients (com aigua, glucosa, glicerina, etc.) dóna com a resultat aquesta pasta emmotllable amb textura similar a la plastilina. El fondant es manté molt suau mentre estigui cobert amb plàstic i no tingui contacte amb l’aire i s’utilitza bàsicament per cobrir pastissos i fer decoracions de tota mena, des de figuretes senzilles fins a bouquets de flors de gran complexitat.

A Sweet Annie sempre diem que per als amants de l’aspecte que tenen els pastissos decorats amb fondant, però que ho descarten perquè no els agrada el seu sabor/dolçor, hi ha una solució molt fàcil. Fas el teu pastís dels teus somnis i li treus la capa de fondant a l’hora de menjar-lo. I voilà, tots contents.

El fondant té dos grandíssims avantatges: Permet que els pastissos, a banda de lluir espectaculars, quedin protegits i sucosos per més temps, ja que actua de capa “aïllant”. Per a totes les persones que actualment encara creuen que els pastissos de fondant estan secs per dins i no tenen un sabor agradable, els diem que passeu per Sweet Annie, aquí us demostrarem el contrari.

A Sweetannie sempre treballarem per preparar-vos i sorprendreu-vos de la manera més “Rico Rico”.

Us ve de gust provar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram