Coneixes les propietats de la cassoleta amb crema d’ametlles i fruitetes variades?

Com a pastissera de Sweet Annie podria enumerar centenars de motius pels quals la nostra deliciosa cassoleta amb crema d’ametlla i fruitetes variades és un “bocatto di cardinale”.

Però ens centrarem en la part saludable. Les ametlles tenen propietats beneficioses i són riques en greixos saludables que promouen la salut del cor. Contenen fibra, cosa que contribueix a la salut digestiva ia mantenir la sensació de sacietat. Proporcionen una bona dosi de proteïna vegetal per al desenvolupament muscular i la reparació cel·lular.

Però no us espanteu per la resta d’ingredients, ja que la formulació d’aquesta rica cassoleta pot ser també en la seva versió més saludable, rebaixada en sucre o directament substituint el sucre refinat per altres alternatives.

Vols tastar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram