Galetes amb “buen royo”

Sabies que menjar galetes t’aporta grans beneficis?

Segons L’Institut de la Galeta, Nutrició i Salut d’Espanya, que és una entitat que s’encarrega de realitzar estudis sobre les galetes i informar sobre els beneficis i el consum adequat, confirmen que les galetes tenen beneficis nutricionals, ja que els seus components principals són vitamines, minerals i micronutrients. Això SÍ, estem parlant de galetes artesanes, la base de les quals són unes bones matèries primeres!

Menjar galetes artesanes ens ajuda a ingerir els nutrients essencials segons l’etapa evolutiva en què ens trobem.

El consum moderat de galetes ens ajuda:

– Creixement corporal.

– Rendiment acadèmic.

– Aportació energètica.

– Vitalitat.

– Capacitat de concentració.

– Sensació de sacietat.

– Enforteixen els ossos.

– Aliment cardiosaludable.

– Àcid fòlic, que ajuda a prevenir defectes del fetus al cervell ia la medul·la espinal.

Des de SweetAnnie us convidem a menjar aquest meravellós dolç i/o elaborar-lo des de casa de manera artesanal i senzilla.

Un altre dia us compartirem fàcils receptes per fer a casa.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram