Els beneficis del pa de pessic iogurt

Ara que les vacances arriben ja a la recta final i estem ja a punt de reiniciar la rutina escolar amb esmorzars i berenars us recomanem el pa de pessic de iogurt com una bona alternativa si volem preparar rebosteria casolana amb poc greix i amb un valor nutricional interessant. A més, la seva textura és més suau que en altres bescuits i el seu sabor també és més lleuger. Encara que no n’hem d’abusar, pel seu alt contingut en farina i sucre, pot ser una bona opció. Preparar un pa de pessic de iogurt casolà ens aporta calci.

Sense descuidar el valor nutricional del pa de pessic de iogurt i precisament per aquest ingredient afegit, el nutrient més destacat és el calci. El iogurt és un lacti que afegeix al nostre plat proteïnes d’origen animal, a més de l’esmentat mineral. Ens pot ajudar amb el creixement dels ossos, a més del manteniment, per la qual cosa pot ser bo per a grans i petits esportistes.

També compta amb vitamina B2, que interactua amb les proteïnes per a l’obtenció d’energia. D’altra banda, també ens aportarà altres beneficis com la millora del trànsit intestinal, una de les propietats més conegudes del iogurt.

A Sweetannie a més us recomanem les innombrables combinacions possibles; li podem afegir un iogurt vegetal si ets vegetarià, sense lactosa
o farines sense gluten si tens intoleràncies.

Sigui com sigui us animem a tastar i gaudir de la rebosteria amb moderació.

Us ve de gust provar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram