Has provat el nostre espectacular pastís Red Velvet?

Actualment hi ha centenars de variacions d’aquesta cridanera recepta, en bescuits, gelats i donuts. Fins i tot per a aquells que pateixen alguna intolerància.

El seu origen sembla que durant la Gran Depressió l’hotel a Nova York Waldorf-Astoria va crear el pastís “red Velvet” utilitzant suc de remolatxa per mantenir la humitat dels seus bescuits. També es dóna crèdit a una botigueta a Toronto amb el nom d’Eaton´s.

El sabor del pa de pessic és de cacau amb aquest toc especial que li donen la resta d’ingredients i d’un color vermell intens que combinat amb les capes de crema de formatge són una experiència inoblidable.

Des de Sweet Annie us convidem a tastar el nostre espectacular pastís.

Us ve de gust provar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.