Has provat el nostre espectacular pastís Red Velvet?

Actualment hi ha centenars de variacions d’aquesta cridanera recepta, en bescuits, gelats i donuts. Fins i tot per a aquells que pateixen alguna intolerància.

El seu origen sembla que durant la Gran Depressió l’hotel a Nova York Waldorf-Astoria va crear el pastís “red Velvet” utilitzant suc de remolatxa per mantenir la humitat dels seus bescuits. També es dóna crèdit a una botigueta a Toronto amb el nom d’Eaton´s.

El sabor del pa de pessic és de cacau amb aquest toc especial que li donen la resta d’ingredients i d’un color vermell intens que combinat amb les capes de crema de formatge són una experiència inoblidable.

Des de Sweet Annie us convidem a tastar el nostre espectacular pastís.

Us ve de gust provar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram