Coneixes el graciós origen del tiramisú?

Avui volem explicar-vos el divertit origen d’aquestes delicioses postres.

A més del formatge crema, el seu element principal és el pa de pessic de soletilla o com són més conegudes a Itàlia, “Galetes Savoiardi” humitejades en cafè.

La resta dels ingredients el completen els ous, el sucre, el cacau pur en pols, el cafè, i algun licor tipus Amaretto per reforçar-ne el sabor.

Es diu que en els anys 50 es va començar a oferir als prostíbuls de la zona de Treviso un plat amb efectes afrodisíacs i reconstituents sota el lema «et tira la seva», que significa una cosa així com «et portarà a dalt». A partir d’aquí, i en popularitzar-se, el nom va derivar com el coneixem avui: tiramisú.

Des de Sweet Annie us animem a tastar la nostra deliciosa versió. No sabem si us vindrà a dalt o no, però segur que us deixa amb la boca oberta.

Voleu provar-ho?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram