Les propietats del moniato

Avui us parlarem d’un altre aliment de temporada, el moniato, que té amants i haters. Jo sóc dels que estimem el moniato en totes les seves versions i sobretot perquè és versàtil en pastisseria i els múltiples beneficis que té per a la salut.

Ajuda a mantenir i potenciar el nostre bronzejat i ens aporta magnesi, potassi i ferro alhora que té cura de la nostra “panxulina” ja que té un alt contingut en fibra i una baixa càrrega glucèmica. Pel seu alt contingut en Vitamina A, C (d’aquí el color ataronjat) i B9, és el candidat perfecte per protegir el nostre sistema immunològic.

Així que des de Sweet Annie us animem a cuinar-ho o….

… a tastar les elaboracions de temporada, que contenen aquest aliment. Coneixeu els panellets de xufa amb moniato? Ideal per a aquelles persones que no poden menjar fruita seca, però no volen quedar-se sense els seus panellets a la Castanyada.

Informeu-vos, encara sou a temps!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram