Has provat les nostres tòfones veganes?

Des de Sweet Annie avui et fem una magnífica recomanació.
No és una qüestió de moda, nosaltres creiem que és una necessitat degut a
les intoleràncies cada cop més presents o estils de vida més saludables.
A més de les propietats que ja té per si mateix el cacau, la xocolata
vegà ofereix molts altres beneficis:

  • Té totes les propietats de la xocolata clàssica. No podem oblidar que la xocolata negra és també vegà, ja que és la més pura i no conté lactis, ous, llet ni mantega animal. Actua com a antidepressiu, antioxidant, estimulant i fins i tot antiinflamatori. Evidentment en certa mesura.
  • Resulta perfecte tant per a celíacs com per a diabètics.
  • Pot ser consumit sense problemes per persones intolerants a la lactosa, perquè evidentment no porta llet.
  • És apte per a dietes biomèdiques.
  • Amb aquest tipus d’elaboració no es perden unes substàncies tan importants com els flavonoides i els polifenols, que a més s’assimilen molt millor en no haver-hi lactis involucrats en el procés.
  • Les substàncies antioxidants que conté ajuden a prevenir malalties lligades a l’envelliment alhora que afavoreixen la salut cardiovascular.
  • Conté teobromina, una substància que és estimulant, però no tant com ho són la cafeïna o la teïna.
  • És una font directa de vitamines i minerals com el magnesi, el fòsfor, el ferro, el potassi o el calci.
  • Consumir-ho és una excel·lent manera d’alliberar endorfines.
  • Perfectes per a aquells que tenen al·lèrgies alimentàries.

Necessites més raons per tastar les nostres tòfones veganes?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.