A ningú no li amarga un dolç. I quina millor manera de gaudir, que aprenent a fer-ho per tu mateix. Si no que ho preguntin als petits xefs, que solen participar als casals “Petit Pastisser” by Sweet Annie”.
Ja portem 8 anys (amb un d’interrupció per la Pandèmia) endolcint el Nadal i fent l’espera més entretinguda i creativa. Pels que encara no coneixeu aquest super casal nadalenc, us explicaré uns quants motius per apuntar als vostres fills:
1.- S’entretenen moltíssim als tallers de rebosteria.
2.- Desenvolupen la seua creativitat al màxim.
3.- Aprenen a treballar en equip alhora que fan nous amics.
4.- Es potencia la seva autoconfiança. Veure els seus ullets brillar i els seus ànims al 120% no tenen preu. Quan els nens ensenyen orgullosos les seves obres d’art als seus papes o avis que els recullen, explicant-los amb tot detall el procés d’elaboració, és per a mi el més gratificant dels casals.
Nen feliç, família feliç.
Si no us ho havíeu plantejat i us animeu, queden molt poques places en els següents dies; Desembre: 27, 28 i 30
Gener: 2, 3 i 5
COMPLETS: 22, 23 i 29 de desembre. 4 de gener