Propietats del formatge crema

Sabíeu que el formatge crema ens aporta un elevat contingut en fòsfor?

Aquest mineral ens ajuda a facilitar la digestió, netejar els ronyons i enfortir ossos i dents. Així mateix, el formatge crema conté àcid fòlic amb què es pot prevenir certes malalties a la medul·la espinal i al cervell.

Actualment és molt utilitzat en pastisseria, tant amb els seus ingredients tradicionals com adaptat a certes intoleràncies, com per exemple a la lactosa.

Des de Sweet Annie us convidem a tastar la nostra rica crema de formatge, que utilitzem per als nostres pastissos Red Velvet, Guiness o Carrot Cake. És un plaer per a les vostres papil·les gustatives. Això sí, pres sempre de manera moderada. Tot i que conté molts ingredients sans, també conté sodi i greix.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram