Alternatives per no prendre un excés de sucre

Sabies que consumir una quantitat limitada de sucre és vital perquè reposa els dipòsits glucogen? La carència porta a un estat d’ansietat, tal com es comprova amb les dietes més estrictes.

No obstant això, no cal abusar del sucre refinat, ja que hi ha moltes alternatives més saludables com ara el sucre de coco. Aquest tipus d’alternatives més saludables, cada dia gaudeixen de més presència al món de la pastisseria. I com que a ningú no li amarga un dolç, us recomanem des de Sweet Annie prendre’l amb moderació ja que la principal funció del sucre és proporcionar l’energia que el nostre organisme necessita per al funcionament dels diferents òrgans, com el cervell i els músculs.

Si us resulta interessant, pregunteu pels nostres pastissos més saludables.

Us ve de gust provar?”

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram