Si tinc intoleràncies, puc encarregar a Sweet Annie?

En primer lloc, hem de saber diferenciar entre al·lèrgies i intoleràncies.

L’al·lèrgia alimentària és una forma específica d’intolerància a un aliment o un dels components que activa el sistema immunològic. Un al·lergen (proteïna de l’aliment causant, que a la majoria de la gent no produeix reaccions adverses) provoca una sèrie de reaccions en cadena al sistema immunològic, entre elles la producció d’anticossos.

La intolerància alimentària afecta el metabolisme, però no el sistema immunològic del cos. Un bon exemple és la intolerància a la lactosa, que es dóna en certes persones per la manca d’un enzim digestiu anomenat lactasa, que descompon el sucre de la llet.

Des de Sweet Annie intentem aconsellar i oferir als nostres clients múltiples opcions perquè puguin gaudir dels nostres productes, realitzats amb la màxima precaució possible. Això sí, sempre per encàrrec!

Us ve de gust provar?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram