Streusel…però que cosa més rica?

Streusel (Migas crujientes) són una especialitat típica de la pastisseria alemanya, que es poden trobar a molts tipus d’elaboracions dolces i que a mi personalment em perden. És que estan tan bons, que què us explicaré. Els qui em coneixeu sabeu que per un bon Streuselkuchen amb fruita mato. ?

Una mica de culturilla sobre aquestes petites molles que tant m’agraden:

Se solen elaborar amb una part de sucre, dues parts de mantega, i tres parts de farina, barrejant tots els ingredients fins aconseguir uns grumolls que s’escampen per sobre d’aquests rics bescuits amb o sense fruites o masses fermentades… per després enfornar-les. El resultat és una superfície cruixent, dolça i simplement riquíssima. A Sweet Annie, un dels nostres pastissos estrella entre els amants de la pastisseria alemanya és el pastís de poma amb Streusel, que un cop enfornada, acabem amb un glacejat de llimona. Aquest pastís de poma té el nom “Tarta Salvador” en honor al meu pare, ja que era el seu pastís favorit.

Tornant amb els Streusel, aquests es poden enriquir amb espècies com la canyella, vainilla, gingebre, cacau o fins i tot amb fruits secs picats o mòlts, aconseguint un sabor més característic segons l’elaboració que acompanyin alhora que potenciant la textura cruixent.

Des de Sweet Annie us convidem a tastar la nostra “Tarta Salvador” o una variant amb massa fermentada la “Coca amb prunes i Streusel”

Qui ha dit, “Jo vull”?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram